360 Graders Feedback Værktøj
Konsulenter HR Ansvarlige Hovedfunktioner Eksempler Kunder Kontakt
360 Degree Feedback Software
Udvalgte Kunder og Anbefalinger

Udvalgte Kunder
 
  Anbefalinger
 
"Den værdi, jeg modtager for min investering, er meget høj. Vi er hvad jeg vil kalde en ”problematisk kunde”, der prøver at imødekomme alles behov ... CustomInsight har leveret varen på enhver forespørgsel."

-HR Direktør
Internationalt Fortune 500-selskab"Mange af mine kolleger havde aldrig deltaget I en 360 graders undersøgelse og fandt den ærlige feedback meget værdifuld. Som opfølgning har hver enkelt af gruppens deltagere benyttet aspekter af feedbacken til nye udviklingsmuligheder.
      Fra en leders synspunkt vil jeg stærkt anbefale værktøjet, givet den enkle administration, den automatiske generering af rapporter og rettidigen. CustomInsight var meget let at arbejde med, og deres svartid på e-mails var fantastisk."


-Marketing Diretør
Internationalt medicinalselskab"Jeg har benyttet CustomInsight som leverandør af vores online spørgeskema-undersøgelser i over 6 år ... Systemet er det bedste, jeg har set… [De er] forstående, vidende og en fornøjelse at arbejde med."

-Principal, HR konsulent firma"Blot for at følge op på det arbejde, I har udført mht 360. Jeg har gennemgået de rapporter, der blev sendt til mig, og jeg må sige, at produktet langt, langt overstiger mine forventninger! I har gjort et fantastisk stykke arbejde på dette projekt. Tak for al jeres indsats for at få dette til at lykkes - og lykkes rigtigt!"

-Senior VP, HR"Jeg har netop gennemgået mine 360 grader, og jeg vil gerne nævne, at jeg mener, det endelige produkt er rigtig godt udført og skulle reflektere godt på HR. Godt arbejde og tak."

-VP, HRPro Bono Kunder
CustomInsight leverer pro bono ydelser til...
 

360 Graders Feedback

info@custominsight.com       +45 36 95 77 96

Forside  |  Kontakt  |  Om Os