360 Graders Feedback Værktøj
Konsulenter HR Ansvarlige Hovedfunktioner Eksempler Kunder Kontakt
360 Degree Feedback Software
Eksempler på 360 Graders Feedback Spørgeskemaer

Se hvorledes vores
360 graders evaluering virker:


Klik her for udfylde et eksempel
på vores 360 feedback spørgeskema
Vore spørgeskemaer benytter som udgangspunkt en 5-punkts skala for 360-kompetencerne, men vi kan også tilbyde 4-punkts eller 7-punkts skalaer, hvis De ønsker det.

Respondenterne bliver også bedt om at komme med skriftelige kommentarer i slutningen af undersøgelsen. Vores feedback system analyserer hver enkel respondents kvantitative svar for at bestemme, inden for hvilke områder der bør bedes om yderligere kommentarer. Personen, der bliver evalueret, modtager således målrettet kvalitativt feedback, hvor det er mest nødvendigt!
Nøglefunktioner:
 Kommentarer kan tilføjes til ethvert
 spørgsmål
 Stop eller gå tilbage nårsomhelst
 Gå tilbage til tidligere spørgsmål
 Spørgsmålenes format og skala kan tilpasses

Kontakt os hvis De gerne vil se en liste over vores 360 graders kategorier og spørgsmål.
Vi kan tilbyde et komplet bibliotek over 360 graders kompetencer, som De kan benytte i Deres undersøgelse, såvel som skabeloner, der inkluderer spørgsmål til evalueringspersoner på forskellige niveauer i virksomheden. De kan tilføje Deres egne kategorier og spørgsmål til vores bibliotek, hvis De ønsker at skabe et feedbackspørgeskema, der er mere tilpasset til netop Deres organisation.

Hvis De har Deres egen kompetencemodel eller en komplet 360 undersøgelse, De allerede har udviklet, så kan vi sætte Deres log-in op med Deres kategorier og spørgsmål i stedet for vores.

360 Graders Feedback

info@custominsight.com       +45 36 95 77 96

Forside  |  Kontakt  |  Om Os